Isten szívének szándékai

Isten szívének szándékai

De az Úr terve örökké megmarad, szívének szándéka nemzedékről nemzedékre.. (Zsolt.33,11.)

Tudom, hogy napi szinten akarod Isten hangját hallani és őszintén hiszem, hogy ez lehetséges, ha szokásoddá teszed, hogy figyelsz Rá. tanácsa minden nemzedék számára elérhető, de csak kevesen szánják rá az időt, hogy meghallgassák. Istenre várni nem azt jelenti, hogy órákig ülünk, miközben próbáljuk meghallani a hangját, hanem, hogy tudatában vagyunk, semmit sem tudunk rendesen megcsinálni nélküle. Így nem a testi erőnkből cselekszünk, és azt csináljuk, amit tenni akarunk, hanem Isten vezetését kérjük.

.Bízom benne, hogy mikor Isten vezetését kérem, Ő vezetni fog. Miközben napi teendőimet végzem, ugyan nem hallom hallható módon a hangját, hogy mit csináljak, de a szívemben érzékelem, milyen irányba kellene mennem. Például ma reggel ébredésnél elterveztem a napomat. egész napomat otthon akartam tölteni, bár a fiam meghívott minket, hogy ebédeljünk vele és a családjával. Ahogy imádkoztam, elkezdtem azt érezni, hogy a fiammal töltött idő értékes, és vele kell ebédelnem. Isten megváltoztatta a szívemet, és tudtam, jobb lesz a napom, ha a saját tervem helyett az Ő vezetését követem.

Bízz benne, hogy Isten téged is vezet ma, és ne ragaszkodj makacsul a saját tervedhez! lehet, hogy az Úr meglep, és egy olyan kalandot tartogat számodra, amit kár lenne kihagyni!


Isten szava ma hozzád: Ha Isten megváltoztatja a szívedet, légy kész a terveidet is megváltoztatni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon