Amikor lassan megy az előrehaladás

Amikor lassan megy az előrehaladás

„De nem csak ezzel dicsekszünk, hanem a megpróbáltatásokkal is, mivel tudjuk, hogy a megpróbáltatás munkálja ki az állhatatosságot” Róm 5:3

Az elménk megújítsa nagyon fontos. Azonban azt is fontos felismernünk, hogy a megújítás és az újraprogramozás lépésről lépésre történik. Ne csüggedj el, ha a folyamat lassúnak tűnik, ha vannak rossz napjaid, vagy visszacsúszol. Csak kelj fel, porold le magad és kezd újra!

Amikor egy kisbaba járni tanul, sokszor elesik, mielőtt kifejlődik benne a képesség, hogy esés nélkül is tudjon járni, de mindig feláll és újra megpróbálja.

Ugyanígy működik az is, amikor a gondolkodásunkat tanuljuk megváltoztatni. Küzdünk és elesünk, de Isten mindig ott van és felemel. Ahelyett, hogy frusztrált lennél, emlékezz arra mit mond a Biblia, hogy „dicsekedjünk” a nehézségekkel, mert maga az a tény, hogy küzdesz, azt jelenti, hogy a hit nemes harcát harcolod.

Lesznek olyan napok, amikor nem mindent csinálunk jól, olyan napok, amikor negatívan gondolkodunk. De soha ne hagyjuk abba a próbálkozást! Isten fokozatosan alakítja ki bennünk az Ő gondolkodását, ha nem adjuk fel.

Ima:

Uram, köszönöm, hogy felemelsz, amikor elesek. Tudom, hogy amikor küzdök, akkor is munkálkodsz bennem és segítesz legyőzni a negatív gondolkodást és hozzáigazítod ahhoz, ahogy Te gondolkodsz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon