Isten elismer téged

Isten elismer téged

„Áldjon meg téged az Úr és őrizzen meg téged! Ragyogtassa rád orcáját az Úr, és könyörüljön rajtad! Fordítsa feléd orcáját az Úr és adjon neked békességet!” —4Móz 6:24-26

Olyan fontos lenne, hogy elismerő szavakat mondjunk egymásnak! Fel kéne elevenítenünk a 4Móz 6:24-26-ban található áldás használatát. „Áldjon meg téged az Úr és őrizzen meg téged! Ragyogtassa rád orcáját az Úr, és könyörüljön rajtad! Fordítsa feléd orcáját az Úr és adjon neked békességet!”

Ez azt jelenti, Isten mosolyog rád. Gondolkozz el ezen! Minden alkalommal, amikor valakire rámosolyogsz, ezzel azt mondod neki: „Elismerlek téged. Elfogadlak téged…

Isten nem csak elismer téged, hanem mosolyog is feletted. Szeret téged. Fontos, hogy ez mélyen meggyökerezzen a szívedben, és senki ne tudja onnan kiragadni.

Amikor meggyökerezel Isten szeretetében, segít abban, hogy felállj hitben és engedelmességben járj. De nem tudod Őt „beelőzni” úgy, hogy saját magadtól próbálsz jó dolgokat tenni. Ismerned kell az Igét, hogy tudd, hogy ki vagy Krisztusban.

A Zsoltárok 18:20-ban Dávid azt mondja, hogy „Gyönyörködik bennem.” Dávid nem volt tökéletes, de tudta, hogy Isten gyönyörködik benne. És Isten benned is gyönyörködik. Engedd be ezt az igazságot a szívedbe. Mosolyog feletted és szeret téged. Elismer téged.


Ima

Istenem, köszönöm, hogy ennyire szeretsz engem és elismersz. Köszönöm, hogy mosolyogsz felettem. A szereteted megváltoztatta az életemet és tudom, ahogy növekszem Benned egyre inkább változni fogok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon