Isten segít, hogy növekedjünk

Ne legyünk becsvágyók, egymást ingerlők, egymásra irigykedők. (Gal. 5,26)

Mindenki másképpen kapcsolódik Istenhez, és máshogyan hallja a Hangját, szóval légy szabad rá, hogy úgy kommunikálj Vele, ahogy vezet téged. Az Istennel való kapcsolat nem küszködésről vagy erőlködésről szól, nem is a teljesítményről, egyszerűen beszélünk Hozzá, és figyelünk a Hangjára. nem kell azzal próbálkoznunk, hogy másvalaki szintjét elérjük, olyan tisztán és pontosan halljuk Isten hangját, ahogy az az illető, hiszen lehet, hogy ő hosszú évek óta ápolja Istennel való kapcsolatát, mi pedig még csak az út elején járunk. teljesen rendben van, ha szellemileg “fiatalabbak” vagyunk másoknál, Isten akkor is hall minket, és válaszol, nem számít, milyen tapasztalattal rendelkezünk. Ha másokhoz hasonlítjuk magunkat, csak szerencsétlenek leszünk. Istent egyszerűen az is boldoggá teszi, hogy tanulunk és fejlődünk.

Ha másokhoz hasonlítod magad, azzal gátolod szellemi növekedésedet. Isten közelről ismer téged, és személyre szabott terve van a fejlődésedhez. Ismeri a háttered, a tapasztalataid, csalódásaid és a fájdalmad. Azt is tudja, mi kell ahhoz, hogy teljes egész legyél, és biztos lehetsz benne, addig munkálkodik benned, míg csak keresed Őt.

Négy, egymástól nagyon különböző gyermekem van, és nem is várom el, hogy ne önmagukat adják. Megtanultam, hogy Isten ugyanígy van velünk. légy önmagad, érezd jól magad, és élvezd a szellemi növekedésnek azt a szintjét, ahová eddig eljutottál.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Érezd jól magad végig az úton!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon