Isten szeret téged

Isten szeret téged

Ez a szeretet, és nem az, ahogy mi szeretjük Istent, hanem az, hogy ő szeretett minket, és elküldte a Fiát engesztelő áldozatul bűneinkért. 1 Ján. 4:10

A Biblia Isten csodálatos kegyelméről és szeretetéről szól. Az általunk csodált hősök olyan emberek voltak, mint mi. Néha szánalmasan elbuktak, mégis megtalálták a szeretetet, az elfogadást, a megbocsátást és a kegyelmet, mint Isten ingyenes ajándékait. Az Ő szeretete vonzotta őket a Vele való bensőséges kapcsolatba, képessé tette őket arra, hogy nagy dolgokat tegyenek, és megtanította őket arra, hogy élvezzék az életüket.

Hálásak lehetünk, hogy hozzájuk hasonlóan mi is megtapasztalhatjuk ezt az elfogadást. Isten nem helyesli a bűnt, de szereti a bűnösöket, és továbbra is együtt fog dolgozni velünk a pozitív változás érdekében.
Ne pazarolj el éveket abban a félelemben, hogy Isten haragszik rád. Hála az égnek, megkaphatod csodálatos, szenvedélyes szeretetét, és tudhatod, hogy nem csalódik benned, amíg továbbra is hiszel benne. A hited tetszik Neki, ez az, amit Ő igényel (lásd Ján. 6:28-29). Isten azért szeret minket, mert Ő úgy dönt, és nem azért, mert megérdemeljük. Légy hálás ma azért, hogy feltétel nélkül szeret téged!


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, hogy szeretsz és elfogadsz engem. Belenézek a Te Igédbe, és látom, hogy tökéletlen férfiakat és nőket használtál. Ha őket tudtad használni, akkor engem is tudsz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon