Elfogadni Isten erejét az ima által

Elfogadni Isten erejét az ima által

„Ő testi élete idején könyörgésekkel és esedezésekkel, hangos kiáltással és könnyek között járult az elé, akinek hatalma van, hogy kiszabadítsa őt a halálból. És meghallgattatott istenfélelméért.” Zsidók 5:7

Az ima nagyon erőteljes fegyver, mert összeköti a földön élő emberek szívét a mennyben lévő Isten szívével. Amikor imádkozunk, összekapcsolódunk Istennel, és Ő elképesztő hatással lesz a mindennapi életünkre.

Hiszem, hogy ezen a világon az Ige az egyik legnagyobb erő, ami elérhető számunkra. Lehet, hogy ez túl merész kijelentésnek tűnik, de igaz!

Az ima megnyitja az ajtót Istennek, hogy cselekedjen. Ez az, amit tehetünk itt a Földön, annak érdekében, hogy a menny ereje megjelenjen az életünkben, hogy bölcsességet és útmutatást adjon, bátorítson vagy csodás áttörést hozzon. Az ima képes összekötni Isten erejével – és ezért nagyobb erő, mint bármi más, amit el tudunk képzelni. Még Jézusnak is szüksége volt arra, hogy imádkozzon, és befogadja ezt az erőt, amikor itt volt a Földön.

Csak Isten ereje képes békességet és örömöt hozni, bölcsességet biztosítani számunkra, értéket és célt adni az ember életének, és mindenféle csodákat tenni.

Szeretnéd, ha ez az erő működne az életedben? Akkor tedd kiemelt helyre az imádságot az életedben.

Ima:

Uram, az ima ereje abszolút megdöbbentő. Szeretnék szorosan Veled járni, és meglátni a munkádat az életemben, ezért újra elkötelezem magam, hogy folyamatos kapcsolatban maradok Veled az ima által.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon