Az igazi szeretet – az élet energiája

Az igazi szeretet – az élet energiája

”Mert őbenne élünk, mozgunk és vagyunk…” Apcsel 17:28

A szeretet az élet energiája. Ez motiválja az embereket, hogy felkeljenek és éljék a mindennapjaikat. Célt és értelmet ad az életnek.

Vannak azonban olyan időszakok az életben, amikor az emberek azt hiszik, senki nem szereti őket, vagy nincs kit szeretniük. Azért gondolják ezt, mert olyan dolgokban keresik a beteljesülést, ami első látásra jónak tűnik, de végül csak frusztráltságot, csalódottságot és ürességet eredményez.

Veled is megtörtént már, hogy vágytál a szeretetre, próbáltad megtalálni, de végül mégsem kaptad meg azt, amire vágytál? Hadd kérdezzek valamit. Milyen szeretetet kerestél?

Lehet, hogy azt hiszed, szeretetre vágysz, pedig valójában Istenre vágysz, aki a szeretet. Az a szeretet, ami nem kapcsolódik Istenhez, az igazából nem szeretet és nem elégít meg.

A Biblia azt mondja, hogy Benne élünk, mozgunk, és vagyunk. Számomra ez azt jelenti, hogy nélküle nem teljes az élet.

Mindenki keresi a szeretetet, vajon te Isten szeretetét keresed? Ez az egyetlen szeretet, ami számít. Ez az egyetlen szeretet, ami megmarad, és az egyetlen szeretet, ami megelégít.

Ima:

Uram, nem szeretném üresen élni az életem, olyan szeretetet után járva, ami nem Tőled van. Ha nem Benned található, akkor nem is igazi, mert Te vagy a szeretet. Hiszem, hogy ma megtalálom a szeretetet Benned.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon