Isten szerint fantasztikus vagy

Isten szerint fantasztikus vagy

Magasztallak téged, mert félelmes és csodálatos vagy; csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt. Zsolt. 139:14

Lehet, hogy nem érzed magad csodálatosnak vagy nagyszerűnek, de Isten azt mondja, hogy igenis az vagy. A 139. zsoltár azt mondja, hogy “félelmes és csodálatos teremtések” vagyunk. Az emberi test működésének tanulmányozása feltárja azt, hogy valóban csodálatos alkotások vagyunk.

Amikor elfogadod Jézus Krisztust Uradnak és Megváltódnak, valami történik veled belülről. Pál azt írja, hogy “a régi [korábbi erkölcsi és szellemi állapot] elmúlt. Íme, eljött a friss és új”!” (2Kor. 5:17).

Lehet, hogy nem veszel észre különbséget, amikor a tükörbe nézel; lehet, hogy a viselkedésed nem változik meg egyik napról a másikra; lehet, hogy a küzdelmeid nem tűnnek el hirtelen, de ha “Krisztusban vagy”, akkor az átalakulás fokozatos és türelmes munkája ott van az életedben. Isten a kezdettől a végéig látja a dolgokat, és teljesnek lát téged Őbenne. Jézus Krisztus által újnak és teljesen igaznak lát téged.


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy csodálatosnak alkottál engem. Segíts, hogy úgy lássam magam, ahogy Te látsz engem – igaznak, teljesnek és szeretettnek – Krisztus által!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon