Légy igazi imádó

Légy igazi imádó

„De eljön az óra, és az most van, amikor az igazi imádói lélekben és igazságban imádják az Atyát, mert az Atya is ilyen imádókat keres magának.” Jn 4:23

Az imádat sokkal több, mint csak a dalok éneklése. Ez egy szívbeli és tudatbeli állapot. Imádhatjuk szenvedélyesen Istent anélkül, hogy egy hangot is énekelnénk. Isten imádata a szívünkben születik, betölti a gondolatainkat, és kifejeződik a szavaink által, amit mondunk, és ahogy élünk.

A világ gyakran úgy gondolkodik az imádatról, hogy „vallás”, ami messzebb nem is állhatna a bibliai igazságtól. Valójában az imádat a személyes kapcsolatról szól, amikor az emberek teljes szívvel szenvedélyesen kifejezik odaadásukat, rajongásukat Isten felé. Ez az igazi imádat.

A Biblia azt mondja, hogy Isten azokat keresi, akik „szellemben és igazságban” imádják Őt.

Érdekesnek találom, hogy nem csak azt akarja, bárki imádja Őt. Olyan embereket akar, akik őszintén az Igazságában élnek. Nem szeretné, ha félelemből, kötelességből vagy vallásból imádnánk Őt.

Az igazi imádat az Istennel való bensőséges kapcsolat eredménye. Imádd ma Istent teljes szívvel, szellemben és igazságban!

Ima:

Uram, nem csak a számmal akarlak dicsérni téged. Az egész életemet átadom Neked igazi imádóként, bensőségesen kapcsolódva Hozzád. Annyira jó vagy hozzám, imádni akarlak, szellemben és igazságban.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon