Csak Istennek tartozol felelősséggel

Csak Istennek tartozol felelősséggel

„Tehát mindegyikünk maga fog önmagáról számot adni az Istennek.” Róm 14:12

A legtöbb ember soha nem tölti be azt az életcélt, amit Isten szánt neki, mert túlzottan lefoglalják magukat azzal, hogy másokat boldoggá tegyenek. A világ tele van olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy tudják mit kéne kezdened az életeddel.

De a Biblia azt mondja, hogy Istennek kell számot adnod, arról hogyan éltél, és nem másnak. Ezért fontos, hogy Isten kegyelme által éljünk minden nap, és megtegyük a saját részünket, hogy neki tetsző életet éljünk.

Elég bátor vagy ahhoz, hogy a saját szívedet kövesd és ne a tömeget? Krisztusra összpontosítasz akkor is, amikor körülötted levő hangok próbálnak eltántorítani a célodtól?

Kétféle ember van a világon: azok, akik várják, hogy valami történjen, és azok, akik megtörténtté tesznek dolgokat. Isten arra hívott, hogy nagy dolgokat cselekedj a királyságáért, és mindent megadott neked Krisztusban, hogy betöltsd ezt.

Ezért légy tudatos, és éld az Istentől kapott céllal az életed! Ne csak várakozz, azt figyelgetve, más mit csinál, hogy aztán kövesd a tömeget! Szedd össze magad, hozz egy döntést, és kezdd el!

Ima:

Uram, csak Neked akarok megfelelni az életemmel. Bátran kilépek a felé a cél felé, amit nekem szántál. Nem dőlök többé hátra, hanem céltudatos életet élek Érted.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon