Keresd az “Egyetlen dolgot”!

Keresd az “Egyetlen dolgot”!

Egy dolgot kérek az Úrtól, azért esedezem: hogy az Úr házában lakhassam egész életemben; láthassam, milyen jóságos az Úr, és gyönyörködhessem templomában. —Zsolt. 27:4

Ha tudnád, hogy csak egy dolgot kérhetnél, mi lenne a kérésed? Dávid azt mondta, hogy csak egy dolgot szeretne: Isten jelenlétében lakni.

Az Istenhez való közelség az első számú prioritás, ami jelen kell legyen az életünkben.

A mindennapi élet eseményei azonban annyira elvonhatják a figyelmünket, hogy elhanyagoljuk a legfontosabb dolgot – időt tölteni Istennel, megismerni Őt, méltányolni Őt, keresni az Ő iránymutatását.

Sok üres lelkű ember van a világban, akik az életükben lévő ürességet egy új autóval, egy előléptetéssel, egy kapcsolattal vagy egyéb dolgokkal próbálják kielégíteni. Erőfeszítéseik azonban, hogy beteljesülést találjanak, soha nem működnek, mert mindannyiunkban van egy Isten alakú űr, és semmi más nem töltheti be, csak maga Isten.

Arra bátorítalak, hogy először Istent keresd, és az életed többi dolgát sorold hátrébb. Ha Őt teszed első helyre mindenben, amit teszel, akkor mérhetetlenül áldott leszel.


Isten az “Egyetlen dolog”, aki nagy örömet, békét, megelégedettséget és elégedettséget adhat neked.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon