Isten fel tudja támasztani a „Lázárokat” az életedben

Isten fel tudja támasztani a „Lázárokat” az életedben

Jézus azonban ezt mondta neki: Nem mondtam-e neked, hogy ha hiszel meglátod az Isten dicsőségét?” Jn. 11:40

Emlékszel, amikor Jézus meglátogatta Máriát és Mártát, miután testvérük Lázár, már 4 napja halott volt? Amikor végül megérkezett, Márta azt mondta: „Uram, ha itt lettél volna, nem halt volna meg a testvérem.” (Jn 11:21)

Márta egyértelműen kétségbe volt esve. Akkor Jézus azt mondta neki: „Feltámad a testvéred! Márta így válaszolt: Tudom, hogy feltámad az utolsó napon.” (23-24) Nem hiszem, hogy Márta tényleg értette miről beszél Jézus. Márta a jövőbeli lehetőségre tekintett, nem a jelenlegi valóságra. Nem várta, hogy megváltoznak a dolgok.

Sokan vagyunk úgy, mint Márta. Beragadunk egy problémába, és nem vesszük észre, hogy Jézus meg tudja változtatni a dolgok menetét. Ebben a történetben Jézus feltámasztotta Lázárt a halálból, és Ő fel tudja támasztani a „Lázárokat” a te életedben is. Akár egy kapcsolat helyreállításáról van szó, akár áttörésről egészségügyi területen, pénzügyi területen, vagy egy akadályról, ami visszatart abban, hogy Isten akaratának irányába haladj. Bármilyen szükséged van, Istennel minden lehetséges! (lásd Mk 10:27)

Ne veszítsd el a reményt! Lehet, hogy most fájdalmas, de Isten minden nyomorúságból tud új kezdetet előhozni. Higgy Istenben és figyeld meg, hogyan mutatja meg dicsőségét az életedben!


Ima

Uram, tudom, hogy életem minden helyzetét fel tudod használni a dicsőségedre. Ahelyett, hogy fennakadnék a problémáimon, inkább Benned bízok, hogy feltámasztod a „Lázárokat” az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon