Magadat fárasztod ki vagy Jézust magasztalod fel?

Magadat fárasztod ki vagy Jézust magasztalod fel?

…úgyhogy az új életben a Lélek szerint szolgálunk, nem pedig az Írás betűje szerint, mint a régiben. Róm 7:6

Az egyik fő oka annak, hogy az emberek stresszesek és kiégettek, hogy a saját utaikon járnak, ahelyett, hogy Isten tervét követnék.

Követnünk kell a Szent Szellem vezetését abban is, hogy mit vállaljunk el és hova fektessük be az energiáinkat. Meg kell tanulnunk igent mondani, amikor erre vezet és nemet mondani, amikor Ő nemet mond. Amikor engedelmesek vagyunk Isten vezetésének, megvalósíthatjuk mindazt, amit feladatként nekünk szán és békességben járhatunk.

Róm 7:6 azt mondja, hogy fontos, hogy a Szent Szellem indíttatása vezessen minket. Emlékszem számtalan alkalommal, amikor fáradt voltam és a Szent Szellem arra indított, hogy pihenjek, én  azonban tovább erőltettem magam és akkor is elmentem vagy vendégeket fogadtam. Aztán kimerültem, ahelyett, hogy csak elfáradtam volna. És biztos te is tudod, hogy a kimerült emberek gyakran ingerültek és türelmetlenek.

Amikor engedelmeskedünk a Szent Szellem indíttatásának, Jézus felmagasztaltatik. Ezért hadd kérdezzem meg tőled: Kimerült vagy…vagy Jézust magasztalod fel?

Kövesd a Szent Szellemet és magasztald fel Őt az életedben!

Ima: Istenem, nem akarok túl kimerült lenni ahhoz, hogy engedelmeskedjek az indíttatásaidnak. Azt választom, hogy a tervedet fogom követni és felmagasztallak az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon