Mondd azt, amit Isten mond!

Mondd azt, amit Isten mond!

„Ne hagyd abba ennek a törvénykönyvnek az olvasását, hanem tanulmányozd éjjel-nappal, őrizd meg, és tartsd meg mindazt, ami ebben meg van írva. Akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz.” Józs 1:8

Isten azt mondja, hogy minél több időt elmélkedünk az Igéjén, annál több hasznát látjuk ennek a mindennapi életünkben, és Hozzá is közelebb kerülünk. Azt is ígéri, hogy sikeresek leszünk és boldogulunk. (Lásd Józs 1:18)

Ezt én is tanúsíthatom, mert sok próbán és nehéz időszakon segített át azáltal, hogy hittem és megvallottam Isten Igéjét az életemre.

Amikor Isten Igéjét hangosan kimondjuk, valami erőteljes dolog történik. Ez hozzásegít, hogy megtanuljunk tudatosan és helyesen gondolkodni, különösen akkor, amikor az egyes igéket személyes hitünk megvallásaként mondjuk el.

Nagyszerű dolog olvasni az Igét, és befogadni a szívünkbe, de amikor hangosan kimondva meg is vallod, akkor aktívan bekapcsolódsz abba, amit Isten mond, és ezáltal az Ige ereje ráárad az életedre.

Bátorítalak, hogy szánj időt Isten Igéjének olvasására, elmélkedj rajta, és igazítsd hozzá a gondolataidat. De bátorítalak arra is, hogy mondd ki az Igét! Megváltoztathatod az életed, ha Istennel egyetértve azt mondod ki, amit Ő mond. Olvasd az Igét, és mondd ki a körülményeid felett ma!

Ima:

Istenem, szeretném Igédnek teljes erejét megtapasztalni, ezért az igeolvasás és elmélkedés mellett, mától fogva hangos szóval megvallom az igazságaidat az életemre.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon