Ne ragadj le egy pillanatban

Ne ragadj le egy pillanatban

Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az erős lelket újítsd meg bennem! Zsolt. 51:12

A jövődben nincs helye a múltadnak, és arra bátorítalak, hogy ne ragadj le életed egy olyan pillanatában vagy idősávjában, amely már elmúlt. Emberek milliói hagyják ki a mát, mert vagy nem hajlandók elengedni a múltat, vagy a jövő miatt aggódnak. Az élet olyan dolgai, mint a bántalmazás és a fájdalom – amelyek velem és millió más emberrel történtek – enyhén szólva sajnálatosak. Az ilyen sérelmek traumatikusak, és hatással vannak ránk, de talpra tudunk állni.

Isten a Megváltó és a Helyreállító – ez olyasmi, amiért minden nap hálásak lehetünk. Ő megígéri, hogy helyreállítja a lelkünket. Gyönyörű remény van abban a tudásban, hogy ha meghívjuk Őt, és együttműködünk a gyógyulás folyamatában, akkor helyreállít minket, és egy életen át új, örömteli, isteni pillanatokkal ajándékoz meg, melyet Vele élhetünk át.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm Neked, hogy soha nem kell a múltban ragadva élnem. Te vagy a Megváltó és a Helyreállító, és gyógyulást akarsz hozni az életembe. Köszönöm Neked, hogy a múltamnak vége, és egy gyönyörű jövő áll előttem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon