Ismerd meg jobban az Igét

Ismerd meg jobban az Igét

„…Írtam nektek ifjak, mert erősek vagytok és Isten Igéje lakik bennetek, azért legyőztétek a gonoszt.” 1Ján 2:14

Ha azon töprengsz, hogy miért tűnik úgy, hogy állandóan nyomás alatt vagy – mindig újabb és újabb problémával küszködve  – és miért nincs győzelem az életedben, akkor lehet, hogy az lenne a megoldás, ha több időt töltenél Isten Igéjében.

Sok hívő hetente jár gyülekezetbe, és hallgatja a hirdetett Igét, de maguktól soha nem használják azt. Ha győzelemben szeretnél élni, akkor fontos, hogy Isten Igéje a hétköznapokban is elsőbbséget élvezzen az életedben. A gyakorlatban ezt úgy is megvalósíthatod, ha megvallod az Igét, amíg reggelente készülődsz, dicsőítést vagy tanítást hallgatsz munkába menet. Használhatod az ebédidődet igeolvasásra, vagy elmehetsz sétálni és imádkozni.

Ez csak néhány ötlet, hogyan vonhatod be Isten Igéjét az életedbe. Tedd azt, ami a leginkább működik számodra, csak az a fontos, hogy folyamatosan, rendszeresen tölts időt Isten igazságával. Ha Isten Igéjét kiemelt helyre teszed, az meg fogja változtatni az életedet.

Ima:

Uram, szeretném az Igédet teljesen bevonni az életembe, nem csak hetente egyszer meghallgatni, ahogy valaki elprédikálja, hanem én magam akarom megismerni. Mutasd meg, hogy mit tehetek azért, hogy Isten Igéje bennem lakjon.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon