Elég jó

Elég jó

„Ő hordozza bűneinket…” Ézs 53:11

Sokunknak az a legnagyobb problémája, hogy nem szeretjük önmagunkat, és ez a torz szemléletmód megnehezíti annak elfogadását, hogy Isten szeret minket.

Évekig küszködtem ezzel a problémával. Az időm legalább 75 százalékát azzal töltöttem, hogy megpróbáltam megváltoztatni magamat, de persze ez csak fokozta a stresszt bennem, az ördög pedig ezt kihasználva folyamatosan bűntudatot keltett bennem. Soha nem éreztem azt, hogy elég jó lennék.

Az Ézsaiás 53 azt mondja, hogy Jézus meghalt a bűneinkért, és ezzel együtt a bűntudatot is elhordozta. Annyira szeretett minket, hogy kifizette az árat, hogy nekünk ne kelljen elszenvedni a kárhoztatás szörnyű érzését. Ha Istenhez megyünk, és őszintén kérjük a bocsánatát, ő megbocsát, ezért többé nincs miért kárhoztatásban élnünk.

Isten szeret, és szeretné, ha ezt mindenkor elhinnéd és elfogadnád. Szeretné, ha megszabadulnál a bűntudattól és a kárhoztatástól. Isten azt mondja, hogy elég jó vagy. Fogadd ma el ezt az igazságot, és élj győztes életet!

Ima: Istenem a Fiad elhordozta a büntetést és a bűntudatot. Krisztusban ezért én elég jó vagyok. Elfogadom ezt ma, és visszautasítom, hogy a bűntudat és a kárhozatás terhével éljek tovább. Kérem, és elfogadom a bűneim bocsánatát.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon