Növekedni a megkülönböztetésben

Növekedni a megkülönböztetésben

“Az Úr Szelleme nyugszik rajta, a bölcsesség és értelem Szelleme, a tanács és erő Szelleme, az Úr ismeretének és félelmének Szelleme. Az Úr félelme lesz a gyönyörűsége. Nem a látszat után ítél, és nem hallomás után dönt.” Ézs 11:2-3

Jézus a megkülönböztetés képességének segítségével élte az életét. Ez a képesség nem a test felszínes érzékiségén alapult, hanem az Atya Istennel való személyes kapcsolat és kommunikáció eredménye volt.

Ugyanez a megkülönböztetés ajándéka lehetőségként adatott számunkra is, az Istennel való kapcsolat által.

Hogyan is működik ez? Mindig mielőtt bármit tennél, gyorsan ellenőrizned kell a szellemeddel, hogy amit tenni készülsz helyes-e. Ha békességed van, tedd meg. De ha kényelmetlenül érzed magad, vagy frusztráltnak, vagy zavar valami, akkor inkább ne tedd meg.

Például, előfordult, hogy egy áruházban készültem valamit megvenni, de mielőtt a pénztárhoz értem, békétlenséget éreztem a szellememben, ez egy jelzés volt a Szent Szellemtől, hogy nem kéne megvennem ezt a dolgot.

Az az izgalmas ebben, hogyha hallgatunk ezekre a jelzésekre és követjük a Szent Szellem vezetését, a szellemünk erősödik Istenben. Ezáltal egyre több Isteni erő árad az életünkbe, és a Szent Szellem gyümölcsében működhetünk.

Engedj a Szent Szellemnek és kövesd az iránymutatását és növekedni fogsz ugyanabban a megkülönböztetés ajándékában, amiben Jézus is járt.

Ima:

Istenem, nem akarok a saját felszínes, önző vágyaim alapján döntéseket hozni. A megkülönböztetésben szeretnék járni. Amikor ellenőriztetem Veled a döntéseimet, kérlek mutasd meg mi az, ami nem Tőled van, és adj békességet, hogy a Te utadat kövessem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon