Nyújtsd a legjobbat!

Nyújtsd a legjobbat!

 „Hogy megítélhessétek, mi a helyes, hogy tiszták és kifogástalanok legyetek a Krisztus napjára.” Fil 1:10

Isten kiváló. Nekünk, mint az Ő képviselőinek szintén kiválónak kell lennünk. Fontos, hogy mindenben, amit teszünk, a legjobbra törekedjünk. Bármit tűzünk ki magunk elé, motiváltnak kell lennünk, hogy a legjobbat nyújtsuk. Pál figyelmeztet, hogy tanuljuk meg megbecsülni a kiválót és az igazi értéket (Fil 1:10). Amikor a kiválóság egy életmóddá válik, Isten öröme lesz bennünk, és jó példák leszünk a világnak.

Kiválóságot kell vetned, ahhoz, hogy kiváló minőségű aratásod legyen. Nem várhatunk kiváló eredményeket az életben, ha nem kiváló életet élünk. A biblia azt mondja, hogy növekedjünk a szorgalomban, kitartásban, elkötelezettségben, és mindezek segítenek kiváló életet élni.

Arra bátorítalak, hogy tedd a legjobbadat minden munkában, feladatban, amit Isten eléd helyez. Légy szorgalmas. Ne hagyd a dolgokat megoldatlanul, fejezd be, amit elkezdtél a legjobb képességeid szerint. Döntsd el, hogy kitartó és elkötelezett leszel. Kiváló eredményekre törekedj!

Isten megbecsüli a kiválóságra törekvő hozzáállást. Válaszd azt, hogy a legjobbadat teszed, és Ő mindig megerősít a folyamat során.

Ima:

Istenem, kiváló életet szeretnék élni. Erősíts meg, és segíts, hogy minden helyzetben a lehető legjobbat nyújtsam, kitartóan, szorgalmasan, odaszántan.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon