Új dolgokba lépni

Új dolgokba lépni

Futnak a bűnösök, ha nem üldözik is őket, de az igazak biztosnak érzik magukat, mint egy oroszlán. Péld. 28:1

Isten egy olyan izgalmas életre teremtett téged, amely gyakran megköveteli, hogy bátor lépéseket tegyél a hitben, majd lásd, hogy Ő mit tesz érted. Nagyon sok ember elégedetlen az életével, egyszerűen azért, mert nem hajlandó kilépni az új dolgokba, amikre vágyik. A “biztonságos zónában” akarnak maradni, ami talán biztonságosnak tűnik, azonban nem mindig ott található az örömteli és kalandos élet.

Hálásak lehetünk, hogy Isten egy mozgalmas életet tartogat számunkra. Ne hagyd, hogy a félelem megakadályozzon abban, hogy élvezd ezt az életet, és elpusztítsd a sorsodat. Ahogy én szoktam mondani: “Érezd a félelmet, és tedd meg mégis – tedd meg félve!”.
Arra bátorítalak, hogy vigyél több változatosságot az életedbe. Próbálj ki új dolgokat; amikor úgy érzed, hogy az életed kezd unalmassá és sótlanná válni, adj hozzá egy kis fűszert azzal, hogy valami mást csinálsz. Kezdj el így gondolkodni, és mondd is ki: “Nem fogok félelemben élni!”


Hálaadó ima

Atyám, imádkozom, hogy segíts nekem kitörni a megszokott kerékvágásból és az unalmas, élettelen rutinból. Köszönöm Neked, hogy egy vibráló, izgalmas életet tartogatsz számomra. És köszönöm Neked, hogy új kalandok várnak a sarkon túl. Segíts, hogy élvezzek minden egyes új dolgot, ami Általad az utamba kerül.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon