Utasítsd vissza az ördögöt és örvendezz az Úrban!

Utasítsd vissza az ördögöt és örvendezz az Úrban!

„Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek.” Fil 4:4

A depresszió jelentése többek között: “Üresség, lehangoltság, szomorú állapot, levertség.” A depresszió egyik gyakori oka, nem a körülményeink vagy az ahol tartunk, hanem a hozzáállásunk ahhoz, ahol épp tartunk. Ezért akarja az ördög, hogy értéktelennek és visszautasítottnak érezd magad.

De ha nem engeded ezt az ördögnek, akkor nem tud lenyomni és ha nem tud lenyomni, akkor nem tud elkedvetleníteni.

Szerintem az egyik legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk az ördögöt, hogy legyőzzön a depresszióval, ha megengedjük a Szent Szellemnek, hogy örvendezésre vezessen. Az ellenség azt szeretné, ha a dolgok negatív kimenetelére fókuszálnál, és sajnálnád magad, de a Szent Szellem azt szeretné, ha pozitívan látnád mindezt és örvendeznél.

Fil 4:4 azt mondja Örülj az Úrban mindenkor! Amikor Istenre fókuszálunk, benne örvendezünk, a depressziónak nem marad helye bennünk. Ezért legközelebb amikor az ellenség próbál lehangolni és elszomorítani, válaszd azt, hogy az Úrban örvendezel!

Ima: Istenem, csodálatos és hatalmas vagy, ezért Benned mindig örvendezhetek. A depressziónak nincs helye az életemben, mert telve vagyok Veled!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon