Lazíts!

Lazíts!

Énekelni fogok az ÚR útjairól, mert nagy az ÚR dicsősége.” Zsolt 138:5

Korábban nagyon feszült voltam. Nagyon feszült voltam amiatt, hogy hogy viselkednek a gyerekeim, hogy néznek ki, hogy néz ki a lakásom, hogy nézek ki én és mit fognak gondolni az emberek. Feszülten próbáltam megváltoztatni a férjemet a saját elképzelésemnek megfelelően. Nem is tudok semmi olyat mondani, ami miatt nem voltam feszült. Nagy szükségem volt, hogy engedélyt adjak magamnak a lazításra.

Nem tudtam hogyan bízzak Istenben a hétköznapi életemmel kapcsolatban. Sehol nem volt egyensúlyban az életem. Nem voltam tisztában vele, hogy az ünneplés és az élvezet is szükséges része az életnek. Nem lehetünk egészségesek enélkül se szellemileg, se mentálisan, se érzelmileg, se fizikailag. Sőt az ünneplés annyira szükségszerű, hogy Isten a Bibliába is beletette a biztonság kedvéért. Szó szerint megparancsolja, hogy ünnepeljünk.

A legjobb ajándék, amit a családodnak és a világnak adhatsz, az az egészséges önmagad- és nem lehetsz egészséges anélkül, hogy az ünneplés az életed szerves része ne lenne! Változtasd ma meg az életed egész légkörét az ünnepléssel! Adj magadnak engedélyt a lazításra!

Ima: Szent Szellem, ne engedd, hogy ennyire feszült legyek. Segíts emlékeznem, hogy megengedjem magamnak a felüdülést és ünnepeljem a jóságodat minden nap.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon