Hogyan járjunk a sima úton?

Hogyan járjunk a sima úton?

“A becsületeseknek jutalmat tartogat, pajzsot a feddhetetlenül élőknek. Vigyáz a törvény ösvényeire, és híveinek útját megőrzi. Majd megérted, mi az igazság és a törvény, a becsületesség és az igazán jó út.” Péld 2:7-9

Az élet útján vannak úgynevezett „szellemi” jelek. Ahhoz, hogy Isten védelme alatt maradj, engedelmeskedned kell ezeknek a jelzéseknek, amik arra hívják fel a figyelmedet, hogy bízz Benne és ne aggódj! Ne félj, légy bátor! Ha figyelsz ezekre a jelekre, könnyen az úton maradhatsz. Megtapasztalod azt a védelmet, békességet és örömöt, amit egyedül Isten biztosíthat számodra.

Ellenben, ha nem figyelsz ezekre, lehet, hogy azt veszed észre, hogy az út egy kissé göröngyösebb a megszokottnál és már nem vagy olyan biztos a képességeidben, mint voltál. Szorongással tölthet el a rád váró ismeretlen és még le is térhetsz az útról.

De nekünk nem kell nyugtalankodnunk! Isten vezetni akar bennünket és megőrizni minket ezen az úton. Miért vesztegessük az időt azzal, hogy figyelmen kívül hagyjuk a jelzéseit és nyugtalankodunk, amikor az úgyse old meg semmit.

Legyen engedelmes hozzáállásod és amikor látod a jelzéseket, kövesd azokat! Amikor Isten iránymutatását követed, mindig biztonságban elérsz a célba.

Ima: Szent Szellem, segíts meglátni a jeleket, amiket kihelyeztél számomra az élet útjára. Amikor meglátom őket engedelmeskedem nekik és követlek Téged.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon