Lavdet e Perëndisë

Lavdet e Perëndisë

Le të ngazëllohen shenjtorët në lavdi, le të këndojnë nga gëzimi mbi shtretërit e tyre. Le të kenë në gojën e tyre lavdet e Perëndisë dhe në dorën e tyre një shpatë që pret nga të dy anët; PSALMI 149:5-6

Ne duhet të krijojmë një zakon të falënderojmë dhe lavdërojmë Zotin sapo zgjohemi çdo mëngjes. Ndërsa jemi ende të shtrirë në shtrat, le të falënderojmë dhe të mbushim mendjet tona me Shkrimin.

Lavdërimi e mund djallin më shpejt se çdo plan tjetër beteje. Lavdërimi është një veshje e padukshme që e veshim dhe na mbron nga disfata dhe negativiteti në mendjet tona. Por duhet të jetë i sinqertë, lavdërim i përzemërt, jo vetëm shërbimi i buzëve apo një metodë që po provohet për të parë nëse funksionon. Ne e lavdërojmë Perëndinë për premtimet në Fjalën e Tij dhe për mirësinë e Tij.

Adhurimi është një pozicion lufte! Ndërsa ne adhurojmë Zotin për atë që është dhe për cilësitë e Tij, për aftësinë dhe fuqinë e Tij, ne i afrohemi Atij dhe armiku mposhtet.

Nuk mund të jemi kurrë shumë mirënjohës! Falënderoni Zotin gjatë gjithë ditës dhe kujtoni shumë gjëra që Ai ka bërë për ju.


Zoti nuk e humb kurrë betejën. Ai ka një plan të caktuar beteje, dhe kur ne e ndjekim Atë, ne gjithmonë do të fitojmë.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon