A kitartás kifizetődő

A kitartás kifizetődő

 És mindenki, aki elhagyta házát vagy testvéreit, apját vagy anyját, gyermekeit vagy földjeit az én nevemért, a százszorosát kapja, és megörökli az örök életet. Mt 19:29

Szolgálatunk első éveiben, Dave és én nehéz próbákon mentünk át. Dolgoznom kellett a hozzáállásomon. Dolgoznunk kellett a házasságunkon és azon, ahogy a pénzt kezeltük.

Hat éven át a zoknikat és az alsóneműket is használtan vettem a kilós boltban. Miközben teljesen le voltunk égve anyagilag, én Isten bőséges gondoskodásáról tanítottam. Ráadásul abban az időben nem volt túl népszerű, hogy a nők tanítsanak. Elvesztettünk emiatt barátokat, és voltak családtagok, akik elhatárolódtak tőlünk. Nehéz volt és néha fel akartam adni. De ma annyira örülök, hogy kitartottam Isten mellett, mert a szolgálatunk által olyan sok ember kapott segítséget szerte a világban.

A Szentírás azt mondja Máté19-ben, Isten követése kedvéért hátra kell hagyni az általunk fontosnak vélt dolgokat. Akkoriban nem volt meg mindenünk, amit mi szükségesnek véltünk, de a csere végül nagyon is megérte.

Tarts ki Istennel való utad során még akkor is, ha nehéz. Csak rá összpontosíts és minden megtérül, amikor megtapasztalod a győzelmet, amit neked tartogat.

Ima: Istenem, néha nehéz kitartani keresztény életünk során, de a kitartás kifizetődik. Köszönöm, hogy erőt adsz, hogy tovább menjek. Csak téged követlek és egyedül csak te számítasz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon