Valld meg a hibáidat azoknak, akikben bízol

Valld meg a hibáidat azoknak, akikben bízol

„Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna.” Lk 8:17

A legtöbb ember nem szívesen beszél a hibáiról és a gyengeségeiről. Miért nem szeretnénk ezeket nyilvánosságra hozni? Azért, mert félünk attól, hogy az emberek mit gondolnak. Félünk, hogy visszautasítanak, félreértenek, vagy nem fognak szeretni azok, akik fontosak számunkra, vagy megváltozik rólunk a véleményük.

Pedig az érzelmi gyógyulásunk szempontjából fontos megvallani a hibáinkat. A Biblia azt mondja, hogy minden rejtett dolog napvilágra fog kerülni, ezért osszuk meg a sérüléseinket és gyengeségeinket ma olyan emberekkel, akikben bízunk.

Nagyon nehéz volt, mire végre összeszedtem a bátorságom, hogy megvalljam valakinek a múltamban történt bántalmazást. De most, ha a múltamról beszélek, olyan mintha valaki más problémájáról beszélnék. A fájdalom és a gyengeségek megvallásának folyamata gyógyulást és helyreállást hozott az életembe.

Imádkozz és kérd Istent, hogy mutassa meg neked kikben bízhatsz és kötelezd el magad egy nyitott és őszinte kapcsolatra velük. Ahogy megosztjátok ezeket egymással Isten gyógyulást tud hozni az életetekbe.

Ima: Szent Szellem, mutasd meg nekem kit helyeztél az életembe, akivel megoszthatom a hibáimat, gyengeségeimet, fájdalmamat. Szeretném megnyitni az ajtót a mélyebb gyógyulás számára mindkettőnk életében.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon