A magvetésben rejlő erő

A magvetésben rejlő erő

Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is. Gal. 6:7

A magvetés elvében nagy öröm és haszon rejlik. Amikor adsz másoknak, az Úr cserébe megáld téged – fogadd áldásait hálás szívvel.

Megtanultam élvezni a magvetés változatosságát. Szeretek adni a rászorulóknak, és segíteni nekik, hogy az öröm új szintjére jussanak, és szeretek adni azoknak is, akik olyan szintjén vannak az életnek, ahol én is szeretnék lenni.

Ha azt szeretnéd, hogy a szolgálatod növekedjen, keress néhány nagyobb szolgálatot, amelyet tiszteletreméltónak találsz, és vess ezekbe. Ha azt szeretnéd, hogy a házasságod meggyógyuljon, vess egy olyan ember életébe, akinek nagyszerű házassága van, és szabadítsd fel a hited, hogy a magvetésed aratást eredményezzen ezen a területen. Ha szeretnéd, hogy a Szellem gyümölcseiben teljesebben működj, keress valakit, aki ezen a területen nálad fejlettebb, és vess az ő életébe.

Valójában a lehetőségek végtelenek. Ha elkezded csinálni azt, ami kell, hogy áldássá válj mások számára, a kutad soha nem fog kiszáradni.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm neked, hogy minden általam elvetett mag aratást hoz, vagyis megtérül. Imádkozom, hogy amikor megáldok másokat, és befektetek az életükbe, Te többet teszel azzal a maggal, mint amire én magam valaha is képes lennék. Köszönöm, hogy a másoknak való adakozás áldás lehet az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon