A nap legfontosabb része

A nap legfontosabb része

Ó, Isten, te vagy Istenem, hozzád vágyakozom! Utánad szomjazik lelkem, utánad sóvárog testem, mint kiszikkadt, kopár, víztelen föld. —Zsolt. 63:2

Isten szereti, ha naponta időt szánsz rá, hogy közösségben legyél Vele és dicsőítsd Őt. Ez az Istennel töltött idő megváltoztatja az életszemléletedet, erőt ad a győzelemhez, és közelebb visz Hozzá.

Gyakran Isten ebben a Vele töltött legszemélyesebb időnkben végzi a legmélyebb munkát a szívünkben. Ez a meghitt idő, amit Istennel töltesz, mikor csak szereted Őt, és hagyod, hogy Ő is szeressen téged, elindítja szellemi felnövekedésed folyamatát, és meglátod, hogy valódi szellemi átalakulás megy végbe rajtad.

Az élet nagyon sűrű, mindig lesz kifogás arra, hogy ne töltsünk időt Istennel. Mindig lesznek elintéznivalók, telefonálnivalók, feltakarítandó dolgok, és így tovább, és így tovább. Ha azonban elhatározod, hogy Istent helyezed előtérbe, és keresed Őt, függetlenül a napi zavaró tényezőktől, akkor nagy jutalomban lesz részed.

Minél több időt töltesz Istennel, annál több bizalmat, békét, örömöt, erőt, kegyelmet és győzelmet fogsz tapasztalni. Ő a forrása mindezeknek a dolgoknak. Ha elkötelezed magad amellett, hogy időt töltesz Vele, akkor ezek természetes módon áramlanak majd az életedbe.


Semmi sem fontosabb az életedben, mint a Jézus Krisztussal való személyes kapcsolatod.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon