A valaha volt legjobb ajánlat

A valaha volt legjobb ajánlat

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Ján. 3:16

Időről időre felajánlottak már nekem “egyszer az életben” ajánlatokat, és azt tapasztaltam, hogy ezek nem mindig olyan jók, mint amilyennek hangzanak. Általában az a céljuk, hogy érzelmileg megmozgassanak bennünket, hogy gyorsan döntsünk, nehogy elszalasszuk ezt a “csodálatos, egyszer az életben, soha meg nem ismétlődő lehetőséget”.

Hála Istennek, amit Isten Krisztusban kínál nekünk, az nem egy eladási trükk. Bárki számára elérhető, bármikor, amikor csak szüksége van rá! Jézus, a helyettesítő engesztelés, kifizette a büntetésünket. Bűnössé vált, hogy mi ártatlanok lehessünk. Ő nem volt bűnös, mégis magára vette mindannyiunk bűnét (lásd Ézs. 53:11). Élj ma úgy, hogy hálát adsz azért, hogy üdvösséged ingyenes ajándék. Nincs ennél nagyszerűbb ajánlat!


Hálaadó ima

Atyám, hálát adok, hogy biztos lehetek abban, hogy az örökkévalóságot a mennyben tölthetem Veled. Köszönöm, hogy Jézus elvette bűneimet, és nekem adta az Ő igazságát. Mindennap hálás leszek a Krisztusban való új életemért.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon