Ajánld fel önmagad Istennek

Ajánld fel önmagad Istennek

Kérlek azért titeket atyámfiai az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent és Istennek kedves áldozatul, mint a ti okos tiszteleteteket. Róma 12:1

A 2Kor 8-ban, amikor Pál a korintusi hívőkhöz beszélt az adakozásról, akkor a macedóniai gyülekezet példáját említette. Azt mondja az 5. versben „És nem csak azt tették, amit reméltünk, hanem először önmagukat adták az Úrnak, és aztán nekünk, az Isten akaratából.”

Mindig elcsodálkozok ezen, hiszen nemcsak a pénzüket adták oda, hanem önmagukat is.

Kíváncsi lennénk hányan lennénk hajlandók leírni a nevünket és azt rakni adakozódobozba. Róm 12:1 azt mondja, hogy fel kéne ajánlani magunkat áldozatul Istennek.

Ez azt jelenti, hogy a gyülekezeten kívüli életünket is. Azt jelenti, hogy hajlandók vagyunk pénzt adományozni, de ezen felül azt is jelenti, hogy készek vagyunk szeretni bárkit, akit Isten utunkba hoz. Használni bármilyen erőforrásunkat az Isten királysága érdekében.

Ezért legközelebb, amikor a gyülekezetben az adakozódoboz körbejár, bátorítalak, hogy add önmagad neki.

Ima: Istenem, mindenemet neked adom. Felajánlom önmagam, mint élő áldozatot. Mutasd meg hogyan szeretnéd, hogy felhasználjam a tőled kapott erőforrásaimat a Te dicsőségedre.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon