Isten igazságának ajándéka

Isten igazságának ajándéka

 “Mert azt, aki nem ismert bűnt, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk őbenne.” 2Kor 5:21

 Íme két fontos kérdés, amit érdemes feltenni magadnak:

Tudom ki vagyok Krisztusban?

Igazságában járok?

Sokan nem tudnak helyesen válaszolni ezekre a kérdésekre és ez megakadályozza őket, hogy Isten szabadságában és békességében éljenek.

Amikor elfogadjuk Jézus Krisztust, mint Megváltónkat, a Biblia azt mondja, hogy Isten elveszi a bűneinket és igazként tekint ránk. Ez egy ajándék, nem kell kiérdemelnünk. De el kell fogadnunk. És minden alkalommal, amikor ezt megtesszük, békességet ad.

Amikor tudod ki vagy Krisztusban, békességed lesz és bizonyosságod, hogy Isten mindig megadja neked mit kell tenned. Amikor tudod, hogy szeret és meghalt érted, minden nap úgy kelhetsz fel, hogy a legjobbadat adod, hogy szeresd Istent.

És amikor tudod ki vagy Krisztusban, magadra öltheted az igazságát és járhatsz abban, hiszen megvásárolta számodra. Ha megtapasztalod az irántad való szeretetét, természetes reagálásod lesz majd, hogy csak érte akarsz élni mindeneddel, amid van.

Ima: Uram, folyamatosan tudatában akarok lenni, hogy ki vagyok Krisztusban. Segíts, hogy emlékezzek mindarra, amit értem tettél, hogy naponta magamra ölthessem az igazságodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon