Isten mindig időben cselekszik

Isten mindig időben cselekszik

“Mert ez a kijelentés meghatározott időre vonatkozik, hamarosan célhoz ér, és nem csal meg; ha késik is, várd türelemmel, mert biztosan bekövetkezik, nem marad el.” Hab 2:3

Épp arra várakozol, hogy a szívedben levő vágyak beteljesüljenek? A félelemből való szabadulásért imádkozol, ami visszatart attól, hogy meglásd álmaid megvalósulását? Várakozol és imádkozol a barátaid és a családod üdvösségéért? Bízol Istenben, hogy gondoskodik rólad, jó szerencsét, előléptetést, megbecsülést és minden áldást megad, ami az Igéjében található?

Belefáradtál abba, hogy az imáid válaszaira vársz? Ha már frusztrált vagy és azon töprengsz „Mikor Istenem mikor?” akkor fontos tudnod, hogy Isten időzítése gyakran rejtély. Ő nem a mi időrendünk alapján cselekszik. Az igéje azonban megígéri, hogy nem késik egy napot sem!

Pontosan időzít. A te részed nem az, hogy megfejtsd, hogy mikor, hanem, hogy ne add fel addig, amíg át nem jutsz a célvonalon, hogy Isten radikális és mérhetetlen áldásaiban élj. Minél inkább bízol Jézusban és rajta tartod a szemed, annál bőségesebb életet tapasztalsz meg. Az Istenbe vetett bizalom életet hoz. A hit pedig nyugalmat eredményez. Ezért ne próbálj mindent megfejteni, hagyd, hogy Isten, Isten legyen az életedben!

Ima:

Istenem, tudom, hogy a Te időzítésed tökéletes, még akkor is amikor belefáradok a várakozásba. Segíts, hogy Benned bízzak és megnyugodjak abban, amit nekem terveztél.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon