Bátran járuljunk a trón elé

Bátran járuljunk a trón elé

„Járuljunk tehát bizalommal a kegyelem trónusához, hogy irgalmat nyerjünk, és kegyelmet találjunk, amikor segítségre van szükségünk.” Zsid 4:16

Isten szeretné, ha kialakulna az a szokásunk, hogy mindig Hozzá futunk kegyelemért (természetfeletti belső erőért). Szeretné, ha kizárólag csak Rá támaszkodnánk.

Az ellenség azonban hazudni próbál nekünk, és azt mondja, hogy nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy Isten jelenlétében lehessünk. Sátán megpróbál meggyőzni, hogy túl sok hibát követtünk el, és Isten már nem akar velünk semmit sem kezdeni.

De Isten Igéje nem ezt mondja. Az Írás azt mondja, hogy az Ő megváltott gyermekei, akiknek megbocsátott, bátran járulhatnak a trónja elé. Fontos, hogy elfogadd ezt az igazságot ma, és ez alapján éld az életed!

Ahelyett, hogy azt mondanád „Nem érzem, hogy Isten szeret” „Nem érzem, hogy megbocsátott” vagy „Nem érzem, hogy van jövőm” mondd azt: „Isten szeret, és semmi nem választhat el az Ő szeretetétől. Megbocsátott nekem, és bizalommal járulhatok Elé, mert elfogad engem.”

Minden alkalommal, amikor érdemtelennek érzed magad, emlékezz arra, hogy Isten Igéje azt mondja, hogy bátran mehetünk a mennyei Atyánkhoz. Ő örömmel vár téged.

Ima:

Istenem, bátran jövök Hozzád, mert az Igéd azt mondja, hogy megbocsátottál nekem, és bármikor Hozzád jöhetek. Köszönöm, hogy megbocsátod a hibáimat, és a kegyelmed mindenben megsegít.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon