Minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb a lehetőség

Minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb a lehetőség

„mert nagy és sokat ígérő kapu nyílt ott előttem, de az ellenfél is sok.” 1Kor 16:9

Minden alkalommal, amikor Isten egy új ötletet, álmot, látást ad a szívünkbe, vagy új kihívást az életünkre, az ellenség ellenáll.

Isten folyamatosan új szintekre hív. Némelyik nagynak és fontosnak tűnik, van amelyik pedig kicsinek és jelentéktelennek. Bármi legyen is a helyzet, amikor Istennel új szintre lépünk, újabb ellenállásba ütközünk, ellenségünk az ördög oldaláról.

Az ellenállással együtt azonban jön a lehetőség is. És Isten mindig velünk van, ezért nincs okunk félni. Vannak dolgok, amik túl nagynak tűnnek, de semmi sem lehetetlen Istennel. Ő nem lepődik meg semmin, és nem ijed meg. Vele bármilyen kihívás legyőzhető és elérhető.

Ha elszánt vagy, hogy elérd az új szintet, amire Isten hív, akkor ne add fel, amikor ellenállással kerülsz szembe. Hanem ismerd fel, hogy minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb lehetőség van előtted. Légy bátor, és meríts bátorságot a Szent Szellemből, mert Ő mindig veled van.

Ima:

Istenem, ne hagyd, hogy megdermedjek az ellenállás láttán. Tudom, hogy nagyszerű terved van számomra, és a nagy ellenállás csak azt jelenti, hogy nagy lehetőség előtt állok. Benned bízok, és tudom, hogy a hit új szintjére viszel, hogy a szereteted által szolgáljak másokat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon