Buzdítsátok egymást!

Buzdítsátok egymást!

„Ügyeljünk arra, hogy egymást kölcsönösen szeretetre és jó cselekedetre buzdítsuk.”Zsid 10:24

Van három barátom, akikkel időnként együtt ebédelek vagy kávézok. Gyakran beszélünk olyan dolgokról, amiket Isten helyezett a szívünkre, mit tehetünk másokért vagy kreatív ötletekről, hogyan áldhatunk meg másokat. Hiszem, hogy az ilyen beszélgetések kedvesek Isten előtt.

Egymás bátorítása a jó cselekedetekre, nem új dolog. A Zsid 10:24 azt mondja, hogy egymást kölcsönösen szeretetre és jó cselekedetre buzdítsuk. Érdemes lenne utánanézni az Igében, és elgondolkodni azon, hogyan buzdíthatjuk egymást jó cselekedetekre, szeretetre és mások megsegítésére.

Nagyon erőteljes, ha mi magunk követjük Istent, de sokkal élvezetesebb együtt a barátainkkal. Szeretnélek bátorítani, hogy találj hasonló gondolkodású embereket, akik Istent szeretnék követni. Szervezz egy olyan összejövetelt, ahol megtervezhetitek, hogyan élhetnétek meg hatékonyabban a keresztény életet a gyakorlatban. Találjatok módot arra, hogyan szolgálhatjátok együtt Istent, és élhetitek meg közösen a szeretetét.

Ima:

Szent Szellem, kapcsolj össze a megfelelő barátokkal, akik segítenek jobban követni Téged. Szeretném a keresztény életemet másokkal együtt megélni, buzdítva egymást Isten szeretetére.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon