Erő van Isten Igéjében

Erő van Isten Igéjében

“Ne téveszd szemed elől, őrizd meg azokat szíved mélyén, mert életet adnak azoknak, akik megtalálják, és gyógyulást egész testüknek.”Péld 4:21-22

A Biblia nem egy hétköznapi könyv. A benne lévő igék gyógyírként szolgálnak a lelkünknek. Erő van benne, ami megváltoztatja az életed, mert élet van az Igében.

Amikor felfedezed Isten Igéjének erejét és igazságát, olyan változást fogsz megtapasztalni az életedben, amit csak ez az igazság hozhat el. Megtanulod azt is, hogyan ismerd fel a hazugságokat, amiket az ellenség próbál ellened felhasználni.

Ha csak most kezded tanulmányozni a Bibliát, vagy még kicsit félelmetesnek is érzed esetleg, ne gondold azt, hogy az egészet egyszerre kell elolvasnod, vagy mindent azonnal meg kell értened. Légy türelmes magaddal! Csak az a fontos, hogy elkezd valahol, és határozottan tarts ki mellette. Mert minden alkalommal, amikor a Bibliát tanulmányozod, és odafigyelsz arra, amit olvasol, valamit tanulsz belőle.

A Péld 4:20 azt mondja, Fiam figyelj szavaimra… Fontos, hogy ezt megértsük, mert „odafigyelni” több, mint csak „elolvasni” – azt jelenti, elmélkedni a Szentíráson, vagy újra és újra átgondolni.

Amikor időt szánunk Isten Igéjének olvasására, és az azon való elmélkedésre, és megtanulunk minden más felett egyetérteni vele, akkor telve leszünk élettel és Isten gyógyító erejével.

Ima:

Istenem, köszönöm az Igéd életadó erejét. Amikor olvasom és tanulmányozom, taníts engem általa, és hozd a Te gyógyító erődet az életembe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon