Fenntartható élet

Fenntartható élet

“Füves legelőkön terelget, csendes vizekhez vezet engem.” —Zsolt 23:2

Fenntartható az az élet, amit élsz? Lehet, hogy azon kaptad magad mostanában, hogy ilyeneket mondasz “Nem bírom tovább. Nem mehet ez így örökké.” Amikor ilyen megjegyzéseket teszel, valójában azt mondod: „Tudom, hogy vannak korlátaim és elértem őket, de nem veszem figyelembe őket és meglátjuk meddig bírom.”

A testünk figyelmeztető jelzéseket küld, amikor túlterheljük magunkat, fájdalom itt, fájdalom ott. De ha azt gondoljuk, minden rendben lesz, és nem vesszük figyelembe ezeket az intő jeleket, akkor olyan betegek leszünk, amit már nem hagyhatunk figyelmen kívül.

Nem vagyok túl büszke rá, de a szolgálatom első húsz évében, sokszor előfordult, hogy nagyon rosszul éreztem magam fizikailag. Rohangáltam az orvosokhoz, mindenféle tablettákkal és vitaminokkal próbálkoztam. Az orvosok jelezték, hogy egyszerűen csak túlterheltem magam, de nem figyeltem rájuk. Tovább erőltettem magam, utazások, szolgálatok, találkozók és teljesen kifárasztottam magam.

Végül rájöttem, hogy nem hagyhatjuk figyelmen kívül Isten iránymutatását, hogy pihenni is kell, Ha nem így teszünk, annak következményei lesznek. Ezért megváltoztattam néhány dolgot és most jobban érzem magam, mint valaha.

Ha elviselhetetlen az életed, ne halogasd a szükséges változtatásokat! Ne várj addig, míg valami rossz történik; egy idegösszeroppanás, vagy szív problémák. Változtass most, hogy olyan életet élhess, amilyet Isten neked szánt!

Amikor Isten szerint élsz, garantálom, hogy megtapasztalod az életedben a békesség egy új szintjét.


Ima

Uram, mutasd meg az életemnek az elviselhetetlen területeit. Átadom ezeket neked. Vezess engem a Te nyugalmadba és békességedbe, hogy élvezhessem az életet és szolgálhassalak a következő években is.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon