Gondold át min gondolkodsz

Gondold át min gondolkodsz

„Ezt is mondta nekik: »Vigyázzatok, hogy mit hallotok! Amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek nektek, sőt ráadást is adnak.” Mk 4:24

Hívőként a nap folyamán bizonyára vannak a Szentíráson alapuló gondolataid. De vajon hagyod, hogy ezek összekeveredjenek negatív gondolatokkal vagy olyan gondolatokkal, amik épp átfutnak az elméden?

Életem nagy részében én csak azon gondolkodtam, ami épp eszembe jutott. És a legtöbb ilyen gondolatot vagy Sátán mondta nekem, vagy csak egyszerű sületlenségek voltak.

Olvasd el a Márk 4:24-t! Azt mondja, hogy minél több időt töltünk az Isten Igéjéről való gondolkodással, annál több erőnk és képességünk lesz arra, hogy abban járjunk. Azt is mondja, hogyha többet olvassuk és hallgatjuk az Igét, több kinyilatkoztatást kapunk, hogy megértsük azt.

Testben restek vagyunk, és erőfeszítések nélkül szeretnénk kapni Istentől, de ez nem így működik. Azt tudod kivenni az Igéből, amit hajlandó vagy belefektetni.

Bátorítalak, hogy döntsd el, hogy naponta elmélkedsz Isten Igéjén, mert minél több időt szánsz arra, hogy magadba szívjad, annál több ismeretet és értéket merítesz belőle.

Ima:

Uram, úgy döntök, hogy mostantól több időt töltök az Igédben minden nap. Tudom, hogyha ezt teszem, többet meríthetek belőle, és több ismerettel és értékkel gazdagodhatok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon