Haladj tovább előre

Haladj tovább előre

Reménykedj az Úrban, légy erős és bátor szívű, reménykedj az Úrban! Zsolt. 27:14

Ha valami nagyszerűt akarunk tenni Istenért, és ha eltökéltük, hogy soha nem adjuk fel az álmainkat, akkor kockáztatnunk kell; bátornak kell lennünk. Amikor olyan helyzetekkel szembesülünk, amelyek fenyegetnek vagy megfélemlítenek minket, imádkoznunk kell merészségért és bátor lélekért. A félelem érzése soha nem probléma, amíg több bátorságunk van, mint félelmünk!

A félelem szelleme mindig megpróbál majd visszatartani minket attól, hogy előremenjünk. Az ellenség évszázadok óta a félelmet használja arra, hogy megpróbálja megállítani az embereket, és most sem fog változtatni a stratégiáján. De hála Istennek, le tudjuk győzni a félelmet. Mindezekkel szemben diadalmaskodunk az által, aki szeret minket. (lásd Róma 8:37). A bátorság nem a félelem hiánya; a bátorság az előre nyomulás, miközben a félelem érzése jelen van. Amikor félelmet érzel, kérd Istent, hogy erősítsen meg, légy hálás, hogy megteszi, és haladj előre az Ő erejében!


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, a bátorság ajándékát. Hálás vagyok az álmokért, amelyeket Te adtál nekem, és az elszántságért, hogy kövessem őket. Úgy döntök, hogy soha nem adom fel az álmokat, amelyeket a szívembe helyeztél.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon