Isten használni tudja a megrepedt edényt

Isten használni tudja a megrepedt edényt

„Uram, atyánk vagy te mégis! Mi vagyunk az agyag, te a mi formálónk, kezed alkotása vagyunk mindannyian.” Ézs 64:7

Isten nem várja el tőlünk, hogy tökéletesek legyünk. Ő alkotott minket és tudja, hogy emberként hibázni fogunk. Csak az a feladatunk, hogy felkeljünk nap mint nap, és a legjobbat adva szolgáljuk Istent azokkal az ajándékokkal, amiket adott. És amikor hibát követünk el, csak ki kell engesztelődnünk Istennel, elfogadva a megbocsátását és továbblépni.

Sokan úgy gondolják, hogy Isten nem tudja őket használni, mert nem tökéletesek. De ez egy hazugság! Isten (a Fazekasmester) használja a megrepedt edényeket (minket), hogy végezzék a munkáját. Keresztényként, tárolóedények vagyunk, akiket Isten meg akar tölteni jósággal és világossággal, azért, hogy elvigyük jóságát és világosságát a sötétségbe, megosztva ezeket az emberekkel mindenhol.

Ne félj a hibáidtól: ismerd el őket és engedd meg Istennek, hogy ettől függetlenül használjon téged. Ne aggódj többé azon mi nem vagy! Hanem add át Istennek azt, aki vagy. Összpontosíts Istenre, aki tökéletes és arra, amit el tud végezni benned és általad.

Megrepedt edényként is csodás dolgokat vihetsz végbe. Boldoggá tehetsz valakit. Bátoríthatod, építheted a körülötted élőket. Az ajándékaidat és képességeidet felhasználhatod Isten szolgálatára.

Ima:

Istenem, lehet, hogy megrepedt edény vagyok, de Te vagy a Fazekas és Te képes vagy használni engem a céljaidra hibáim ellenére is. Tölts be jóságoddal és világosságoddal, hogy elvigyem a világnak körülöttem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon