Ne borulj le a félelem előtt!

Ne borulj le a félelem előtt!

„Ha félek is, benned bízok!” Zsolt 56:4

A félelem nem Istentől van, hanem Sátántól. Minden alaklommal amikor félelmet érzel, az ellenség támad téged. Gyakran elmondom a tanításaimban, hogy a félelem egy „uralkodó szellem”. Egy olyan szellem, amit a Sátán arra használ, hogy leuralja Isten embereit és visszatartsa őket az Igazi Uralkodó, Jézus vezetése alól.

Az emberek nagy része soha nem tölti be Istennek az életükre vonatkozó elhívását, egyszerűen azért, mert mindig, amikor előre akarnának lépni, az ördög a félelmet felhasználva megállítja őket. A te életedet is a félelemmel akadályozza? Sátán a félelmet arra is használja, hogy ne tudjuk élvezni az életet. A félelem gyötrelemmel jár és aki gyötrődik, az nem élvezheti az életet.

Amikor az ördög a félelemmel támad, választhatod azt is, hogy nem hajtasz térdet előtte. Dávid azt mondta: „Ha félek is, benned bízok.” Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy amikor teljes szívvel Istent keresed és akarod követni, az ellenség megtámad majd a félelemmel. De ha Istenbe helyezed a bizalmad, segít legyőzni a félelmet és előre indulhatsz.

Ima:

Istenem, nem akarok leborulni a félelem előtt. Beléd vetem a bizalmam. Tudom, hogy Rád támaszkodhatok, Te pedig erőt és bátorságot adsz, hogy ellenálljak a félelemnek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon