Mosolyogj!

Mosolyogj!

„Az örvendező szív megszépíti az arcot, a bánatos szív pedig összetöri a lelket.” Péld 15:13

Mindenki tudja hogyan kell mosolyogni. Ez az egyik legnagyobb ajándék, amit Isten adott. A mosoly jó érzéssel tölti el az embereket. És mindenki megszépül, amikor mosolyog. Amikor az öröm az életedben látványos, az átragad másokra. De ha Isten örömét magadba zárod és nem engeded, hogy meglátszon az arcodon, akkor megfosztod a körülötted levőket egy kellemes felüdítő élménytől.

A legtöbb ember nem is érti, hogy az öröm kifejezésre juttatása megváltoztathatja a körülményeket és talán a mások életét is. Ha az életedet az Úr örömével éled, az elüldözi a negatív, depressziós helyzeteket. És amikor az öröme mélyen bennünk van, akkor az mindenképp kifejeződik a mosolyunk által!

Soha nem gondoltam volna, hogy a mosolygás ilyen komoly dolog, de Isten megmutatta milyen forradalmi lehet egy egyszerű mosoly. Az öröm kifejezése a mosolygás által, jó dolgokat hoz az életedbe és ezáltal megoszthatod Isten örömét és világosságát is másokkal, szóval mosolyogj!

Ima:

Uram, emlékeztess, hogy naponta mosolyogjak! Nagy örömöt adtál nekem és szeretném ezt kifejezni és felüdíteni mások életét!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon