Azonosítsd be a harcmezőt

Azonosítsd be a harcmezőt

„Hadakozásunk fegyverei ugyanis nem testiek, hanem erősek az Isten kezében erődítmények lerombolására.” 2Kor 10:4

Tudtad, hogy minden nap harcban állunk? Ha a sok szenvedésre tekintünk magunk körül, akkor azt hihetjük, hogy a harcok csak kívül zajlanak, pedig valójában, belül is folynak harcok, az elménk harcterén.

Amikor rosszul azonosítjuk be a harcteret, akkor az ellenég beazonosításában is tévedünk. Azt gondoljuk, hogy az emberek, a pénz, a vallás vagy a rendszer a probléma. Ha nem újítjuk meg az elménket, akkor ezekben a hazugságokban fogunk hinni, és ez alapján a megtévesztés alapján hozunk meg fontos döntéseket.

Az elménket naponta folyamatosan bombázzák a gyötrő gondolatok, gyanakvás, kétségek és félelmek. Ahogy ezek közül bármelyik okozhat vereséget és pusztulást, úgy, ha megragadjuk Isten igazságát, az győzelmet és örömet hozhat.

Lehet, hogy van néhány erősség az életedben, amit le kell rombolni. Bátorításul mondom: emlékezz, Isten a te oldaladon áll! Egy harc folyik és ennek harctere az elméd. De a jó hír az, hogy Isten a te oldaladon harcol.

Ima: Szent Szellem, nem szeretném, ha meg lennék tévesztve és nem vennék tudomást arról, hogy az igazi harc az elmémben zajlik. Segíts, hogy a jó harcot megharcoljam. Ha Te az oldalamon állsz, nem veszíthetek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon