Idő, idő, idő

Állj meg, és gondold meg Isten csodáit! ( JÓB 37:14)

Rengeteg embertől hallottam már, “Isten soha nem beszél hozzám.” Nekem azonban inkább az a meggyőződésem, hogy inkább ők azok, akik soha nem figyelnek Rá, nem tudják, mi az istenfélelem, vagy érzéketlenné váltak a Hangjára. Isten számos kísérletet tesz arra, hogy szóljon hozzánk az Igéjén keresztül, természeti jelek, természetfeletti kijelentések és belső megerősítések által, mindegyikről írtam ebben a könyvben.

Néha azt gondoljuk, nem tudjuk meghallani Isten hangját, mert bizonyos akadályok vannak a szívünkben vagy az életünkben, s ezek miatt nem halljuk tisztán. Az egyik ilyen dolog az, hogy egyszerűen túl elfoglaltak vagyunk. Olyannyira, hogy nincs időnk várni Istenre, vagy figyelni a Hangjára. Akár még olyan szellemi tevékenységekkel is betáblázhatjuk magunkat, mint a gyülekezet vagy mások szolgálata, hogy nem tudjuk beszorítani Istent a napirendünkbe. emlékszem, volt olyan időszak, mikor olyan keményen dolgoztam Istennek, hogy nem maradt időm közösségben lenni Vele, és ez sokakkal megesik.

Amit Istenért teszünk, annak mindig másodlagosnak kellene lennie az Istennel való személyes kapcsolatunkhoz képest. A saját időnkkel mi rendelkezünk, jó lenne, ha bölcs döntéseket hoznánk. Mindenki ugyanannyi időt kap naponta, és ha egyszer felhasználtuk, nem kaphatjuk vissza. szervezd az időbeosztásod Isten köré, ahelyett, hogy Őt próbálod bepasszírozni oda.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Használd bölcsen az időd, mert ha egyszer elköltöd, soha nem kaphatod vissza!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon