Ima bárhol, bármikor

Ima bárhol, bármikor

Áldjad, lelkem, az URat, és egész bensőm az ő szent nevét! Zsolt. 103:1

A nap folyamán imádkozni ugyanolyan fontos, mint külön időt szentelni az imádságra. Hiszem, hogy Isten azt akarja, hogy minden nap gondoljunk Rá, kéréseket fogalmazzunk meg, és adjunk hálát. Tanuljuk meg, hogy az imádság olyan könnyű legyen, mint a légzés.

Gondolj csak arra, hogyan éreznéd magad, ha a gyermekeid minden alkalommal, amikor elmennek melletted, azt mondanák: “Szeretlek, anya!” vagy “Szeretlek, apa!”. Amikor valamelyik gyermekem megáll a házam vagy az irodám előtt, és azt mondja: “Szia, anya, fantasztikus vagy! Csak azért jöttem, hogy ezt elmondjam”, az bearanyozza a napomat.

Ha egyszerűen csak tudatod az emberekkel, hogy nagyszerűnek tartod őket, az a fajta kommunikáció, amely kapcsolatokat épít. Amikor így viselkedünk az Úrral, a Vele való kapcsolatunk mélyebbé és erősebbé válik, és a “bármikor, bárhol” imádságon keresztül kapcsolatban maradunk. Ez tetszik neki.


Hálaadó ima

Szeretlek Téged, Atyám, és hálás vagyok, hogy Te is szeretsz engem. Minden alkalmat meg akarok ragadni arra, hogy elmondjam Neked, milyen csodálatos vagy, és milyen áldott vagyok. Köszönöm, hogy bármikor és bárhol imádkozhatok Hozzád.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon