Isten sohasem változik

Isten sohasem változik

„Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.” Zsid 13:8

Dave, a férjem, remek példája annak hogyan lehet folyamatos békességben és szilárdan élni. Egy kősziklára emlékeztet, ez Jézus egyik neve is.

Ahogyan egy kőszikla rendíthetetlen, úgy Jézus is mindig ugyanaz marad. A Zsidókhoz írt levél szerzője azt mondja, hogy Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.

Én nagyon sokat küzdöttem, hogy olyan békésségben és szilárdan éljek, mint Dave. Ám én egyik nap boldog voltam, a következő nap depressziós. Végül rájöttem mitől olyan békés Dave: A soha meg nem változó Istenben bízik. Tudja, hogy bármi történik, Isten mindig ugyanaz marad.

A Biblia azt mondja, hogy veled van Istened az Úr, mindenkor, Ő erős és megsegít (Zof 3:17)- segít felülkerekedni és örökkévaló Igéje és Szelleme által élni.

A mi Istenünk képes erre. Ő sziklaszilárd. Miért ne bíznál Benne? Amikor felismered, hogy mindegy mi történik, Isten ugyanaz marad, és az Ő soha nem változó természetére alapozod az életed, élvezheted azt a folyamatos nyugalmat, amit biztosít számodra. Miért nem kezded el ma?

Ima:

Istenem, Te képes vagy mindenre. Sziklaszilárd vagy. Te vagy az egyetlen biztos pont az életben. Tudom, hogy bármi történik, Rád mindig támaszkodhatok, és bízhatok a soha nem változó lényedben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon