Isten szeret, és a jót látja benned

Isten szeret, és a jót látja benned

“Ugye, a verébnek párja egy fillér, és egy sem esik le közülük a földre Atyátok tudtán kívül. Nektek pedig még a hajatok szálai is mind számon vannak tartva. Ne féljetek tehát: ti sok verébnél értékesebbek vagytok.” Mt. 10:29–31

Az Énekek éneke Isten és az Ő népe közötti szerelmi történet allegóriája. Nézd meg közelebbről a következő igei részt: “Mindened oly szép, kedvesem, semmi hibád sincsen.” (Énekek éneke 4:7).

Isten szeret téged, és látja benned a jót. Hát nem csodálatos? Ezért mindenképpen hálásnak kell lennünk! Isten látja, hogyan formálódsz, és mivé fogsz válni; Őt nem érdeklik túlzottan a hibáid. Mindegyiket ismerte, amikor elhívott téged, hogy bensőséges kapcsolatba kerülj Vele.

Isten csak a szeretetedet és a hajlandóságodat akarja, hogy növekedj Benne. A jelenléted ajándék a világnak. Különleges és egyedi vagy. Soha ne felejtsd el, még egy napra sem, hogy milyen különleges vagy!


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy a Te Igéd megmutatja nekem, mennyire szeretsz engem. Függetlenül attól, hogy mások mit mondanak, vagy hogy én magam mit érzek, úgy döntök, hogy elhiszem, hogy mennyei Atyám nagyon szeret, és csodálatosan alkotott meg engem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon