Istenért élni a legfontosabb

Istenért élni a legfontosabb

„Mert nem merjük magunkat azokhoz számítani vagy hasonlítani, akik önmagukat ajánlják. De ezek nem veszik észre, hogy magukhoz mérik, és magukhoz hasonlítják önmagukat.” 2Kor 10:12

Bátorságot igényel a többség helyett Istent követni. Ha túlságosan az foglalkoztat minket, mit gondolnak mások, az csak gyötrődéshez vezet. Persze mindenki szereti, ha jót gondolnak róla, de mégsem lehet, hogy mindig, mindenki kedveljen minket.

Isten királyságában, általában fel kell adni valamit ahhoz, hogy megnyerjünk valamit, amit szeretnénk. Ez azt jelenti, hogy nem hasonlítgatjuk össze többé magunkat másokkal, hanem Istenért kell élnünk.

Az igaz barátaid segíteni fognak, hogy azzá váljál, akivé Isten szeretné. Nem fognak ítélgetni, mert Isten elhívását követed. Az igazi barátok bátorítanak, hogy Istent helyezd első helyre az életedben.

Ha mindenki más elhagy is, Isten azt ígérte, hogy Ő mindig melletted lesz, és soha nem hagy el téged.

Az élet nagyon bonyolulttá, zavarossá és frusztrálttá válhat, amikor egyszerre próbálunk megfelelni Istennek és az embereknek. Nem kell senkihez hasonlítanod magad, és azon aggódnod, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Éld az életedet Istenért, és légy szabad azzá válni, akinek teremtett.

Ima:

Uram, úgy döntök, hogy mától csak Érted élek. Mások elvárásai szerinti élet sehova se vezet. Te vagy az egyetlen, aki számít, és azzá szeretnék válni, akinek Te alkottál.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon