Istennek semmi sem nehéz

Istennek semmi sem nehéz

Ó, Uram, Uram! Te alkottad az eget és a földet nagy hatalommal és kinyújtott karral. Neked semmi sem lehetetlen. —Jer. 32:17

Saját erőnkből sok olyan dolog van, amit lehetetlen megvalósítanunk. Istennel azonban – az Ő erejével – minden lehetséges. Semmi sem túl nehéz a mi Istenünknek!

Isten azt kívánja, hogy nagy dolgokban higgyünk. Azt akarja, hogy várakozásaink és terveink Őbenne olyan nagyok legyenek, hogy elálljon a lélegzetünk. Nagyot álmodhatunk, ha közel vagyunk Hozzá, mert nincs olyan, amit Ő ne tudna megtenni. A Jak. 4:2 azt mondja nekünk, hogy azért nem kapjuk meg, mert nem kérjük. Kérhetünk bátran és kell is!

Lehet, hogy azt gondolod: nos, nekem nincsenek meg az adottságaim vagy a tehetségem ahhoz, hogy nagy dolgokat tegyek az életemben. Az igazság az, hogy Isten nem a képzetteket hívja el; Ő azokat képezi ki, akiket elhív. Ha egyszerűen csak rendelkezésre állsz, olyan módon fogja használni az életedet, amit soha nem is tudtál volna elképzelni.

Ne korlátozd Istent ma az életedben! Tegyél egy merész lépést hitben, és bízz abban, hogy Ő többet tud tenni, mint amit valaha is lehetségesnek gondoltál. Az Ő terve az életeddel kapcsolatban sokkal-sokkal több, mint amit kérni vagy elgondolni tudnál. Ezért egyszerűen mondd: “Uram, nyitott vagyok arra, amit az életemmel kapcsolatban tervezel. Bízom abban, hogy megadsz nekem mindent, amire szükségem van ahhoz, hogy megvalósítsam a nagyszerű terveidet, amelyeket velem tervezel. Jézus nevében!”


Amikor nem érzed magad képesnek vagy alkalmasnak valamire, támaszkodj az Úrra, és fogadd el az Ő erejét. Ő megadja neked, amire szükséged van ahhoz, hogy többet érj el, mint amit valaha is elképzeltél.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon