A legjobb reggeli kezdés

A legjobb reggeli kezdés

„Ébren vagyok virradatkor, és fohászkodom, igédben reménykedem.” Zsolt 119:147

Hogy kezded a napodat? Sietősen kipattansz az ágyból, aztán az utolsó pillanatban lépsz ki az ajtón, nehogy elkéss? Bekapcsolod a tévét? Tornázol? Bármi is a reggeli rutinod, a legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned magadnak: – Milyen szerepet játszik Isten a napom kezdetén?

Évekig tartott, mire rájöttem – de most már tudom – hogy a legokosabb úgy kezdeni a napot, hogy hálát adok Istennek mindazért, amit értem tett, és megkérdezem Tőle, hogyan lehetek ma áldás mások számára.

Bátorítalak, hogy reggelente tölts időt azzal, hogy azokra a jó dolgokra összpontosítasz, amiket Isten tett az életedben. Gondold végig azokat a veszélyes helyzeteket és nehézségeket, amiken már keresztülvitt, hogyan gyógyított meg, és változtatott meg. Milyen jó tudni, hogy gondoskodik rólad, és meghallgatja az imáidat.

Amikor megtanulsz reggelente Istenre figyelni, megadja neked mindazt a békességet és örömöt, ami a napod során szükséges.

Ima:

Uram, ma úgy döntök, hogy reggelente elsőként Téged kereslek. Semmi sem fontosabb, mint keresni Téged, és elfogadni a békességedet és az örömödet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon